Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επιχειρήσεις

Στρατηγική συνεργασία της ΧΗΤΟΣ με την Green Cola

 

Την εμπορία και διακίνηση του συνόλου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas AE αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου του 2022 η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Η Green Cola αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Αττική και την Ορεστιάδα. Ιδρύθηκε το 2012 και εισήγαγε στην ελληνική αγορά την «πράσινη πλευρά των αναψυκτικών», με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, με στέβια και φυσικά συστατικά.

Η εταιρεία άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των αναψυκτικών, απευθυνόμενη σε όσους αναζητούσαν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση.

Πλέον, τα προϊόντα της Green Cola, Green Flavors και Green Mocktails, βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών, ενώ εξάγονται και παράγονται σε 30 ακόμη χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΧΗΤΟΣ αυξάνει τη δυναμική της, αναγνωρίζοντας και απαντώντας στις ανάγκες των καιρών, αποκτώντας μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Συνεχίζει να προβαίνει σε συνεργασίες που προάγουν στοιχεία καινοτομίας και εκσυγχρονισμού και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να προσφέρει στον καταναλωτή, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στην πιο αγνή μορφή τους.

Το 2022 με ένα portfolio εμπλουτισμένο με αναγνωρίσιμα brands που προσφέρουν περισσότερες φυσικές επιλογές, καθιστά την ΧΗΤΟΣ πρωταγωνίστρια σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που δραστηριοποιείται.

Διαβάστε επίσης:

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Μεταξύ των εταιρειών που ηγούνται της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής – Τι δείχνει το CDP

Lamda Development: Έτοιμο το πρώτο κομμάτι του Μητροπολιτικού Πάρκου – Παραδίδεται στο κοινό το «The Ellinikon Experience Park»

ESG: Πώς επηρεάζεται η χρηματοδότηση των ναυτιλιακών εταιρειών – Τι δείχνει μελέτη της Deloitte Ελλάδος

Ποιοι είναι οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Διαβάστε επίσης...