Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επιχειρήσεις

Νέο Public στο Golden Hall: Η PMM επενδύει 2 εκατ. ευρώ για καινοτόμες υπηρεσίες για τους καταναλωτές

 

Καινοτόμες υπηρεσίες, διευρυμένη ποικιλία προϊόντων και μια νέα εμπειρία αγορών φέρνει το νέο κατάστημα Public στο Golden Hall. Με νέο concept και προϊοντικό μείγμα, έρχεται για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες όλων των καταναλωτών που θέλουν να συνδυάσουν τις αγορές τους με τη διασκέδαση, σε έναν εντυπωσιακό, σύγχρονο και φιλόξενο χώρο.

Το νέο κατάστημα καλύπτει 3.200 τ.μ. και εκτείνεται σε 3 επίπεδα, διευρύνοντας τη γκάμα επιλογών και φιλοξενώντας περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων για όλη την οικογένεια. Μέσα στους  χώρους του «παντρεύονται» αρμονικά οι φυσικές αγορές και το e-commerce, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Public ως κορυφαίου omnichannel retailer.

Η ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της PMM βρίσκεται στην αιχμή του πλάνου επέκτασης της εταιρείας και η δημιουργία του νέου, εντυπωσιακού καταστήματος Public στο Golden Hall είναι το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας σύγχρονης, αναβαθμισμένης εμπειρίας αγορών για ολόκληρη την οικογένεια.

Πρόκειται για μια επένδυση συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο επενδυτικό πλάνο της PMM   που περιλαμβάνει την αναβάθμιση υφιστάμενων καταστημάτων, το άνοιγμα νέων, αλλά και σημαντικές επενδύσεις στους κλάδους της τεχνολογίας και των logistics.

Διαβάστε επίσης:

Vodafone: Το «πράσινο» δίκτυο και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

ΒΕΑΤ: Μηδενικό αποτύπωμα ρύπων και προτεραιότητα στα ηλεκτρικά ταξί – Επενδύσεις 100 εκατ. στο σχέδιο της FREE NOW

COSMOTE: Δεσμεύεται σε μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Ποιοι είναι οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Διαβάστε επίσης...